Då brukade Ravis mamma öppna dörren varje dag och skälla ut och säga: 'Dagligen, när du kommer sent, låter du dig inte ens sova

 Midnattens djupa tystnad. Någonstans i fjärran bröt ljudet av hundar som skällde sönder tystnaden. Även i en sådan situation sov alla människor gott i sömnens knä.


Om någon var vaken så var det Sheela. Han kunde inte sova även om han ville. Ravi sov i närheten.


Sheela blev arg på Ravi för att han stannade där. Hon var vaken, men de sov med lakan på. 15 år hade gått sedan Sheelas äktenskap med Ravi. Hon hade blivit mamma till en son och en dotter.


Vad var dagarna innan bröllopet. De sov i samma täcke kalla vinternätter, klamrade sig fast vid varandra. Det fanns ingen rädsla för någon, ingen att säga. Det var sant, på den tiden brukade det finnas spänningar i unga hjärtan.


Sheela hade då hört talas om Ravi att när han var ungkarl brukade han skvallra med vänner till midnatt.


Då brukade Ravis mamma öppna dörren varje dag och skälla ut och säga: 'Dagligen, när du kommer sent, låter du dig inte ens sova. Gift dig nu, då är det bara din familj som öppnar dörren.Istället för att svara brukade Ravi reta sin mamma genom att skratta.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Så fort Sheela gifte sig med Ravi bröts vänskapen med vänner. När natten föll kom Ravi nära honom och blev en slav till hans kropp. Som en bubbelpool skulle den falla på honom. Hon var också en blomma på den tiden. Men efter ett års äktenskap, när en son föddes, avtog spänningen definitivt.


Så småningom tog denna sträcka av kroppen inte slut, men det fanns en konstig rädsla i sinnet för att barnen som sov i närheten skulle kunna vakna. När barnen växte upp började de sova hos sin mormor.



Redan nu ligger barnen hos mormor, men Ravi har inte samma dragning mot Sheela som det brukade vara. Antag att Ravi är på sjunkande fot av ålder, men när en mans ålder når 40 år, då kallas han inte gammal.


Sheela låg på sängen och tänkte: 'Det finns ingen mellan oss denna natt, men varför är det ingen rörelse från deras sida? Jag snyftar liggande på sängen, men dessa människor kan inte förstå min önskan.


– På den tiden när jag inte ville, brukade de göra det med kraft. Idag finns det ingen mur mellan oss man och hustru, men varför kommer vi inte närmare?

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Sheela har inte bara lyssnat, utan har också sett många sådana exempel på att en man från vilken en kvinnas önskan inte uppfylls, då lägger den kvinnan snören på en annan man och smälter dem med sina vackra delar. Varför är då mannen inom Ravi död?


Men varför kan Sheela inte heller våga gå till honom? Varför går hon inte in i deras säng? Vad är det för slöja mellan dem som hon inte kan korsa?



Sedan bestämde Sheela något och hon gick in i Ravis chadar med tvång. Efter ett tag blev han varm, men Ravi sov fortfarande slarvigt. Han är i en så djup sömn att det inte är någon oro.


Sheela skakade försiktigt Ravi. I en sömnlös sömn sa Ravi, "Sheela, låt mig sova."

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/


"Jag kan inte sova," sa Sheela och klagade.


"Låt mig sova. Du försöker sova. Du kommer att få sova, sa Ravi mumlande i sömnen och efter att ha vänt sidan somnade han om igen.


Sheela försökte väcka dem, men de vaknade inte. Då lade sig Sheela i sin säng i ilska, men sömnen hade gått långt bort från hennes ögon.


Sheela hade inte vaknat på morgonen när solen hade gått upp. Hennes svärmor var också livrädd. Ravi var den mest nervösa av alla.


Mamma kom till Ravi och sa: "Titta, Ravi, svärdottern har inte vaknat än. Har han inte blivit sjuk?"

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Ravi rusade mot sovrummet. Såg att Sheela sov gott. Han skakade om henne och sa: "Sheila, vakna."


”Låt mig inte sova, varför stör du dig?” mumlade Sheela i sömnen.


Ravi blev arg och hällde ett glas vatten i hans ansikte. Sheela reste sig upp i panik och sa argt, "Varför lät du mig inte sova? Sov inte på hela natten. Sömnen kom så fort på morgonen och du vaknade.


"Titta hur morgon är det?" sa Ravi och skrek, sedan reste sig genom att gnugga sig i ögonen, Sheela sa, "Du sover själv på ett sådant sätt att även om du vaknar på natten, så går du inte upp och väcker mig ", sa han. Gick in i badrummet. Det var inte en ennattsgrej. Det var nästan varje kväll, men varför hade Ravi inte samma stämning som tidigare? Eller fyllde det hans hjärta? Det hörs också att mannen vars hjärta är fyllt av sin kvinna, då hans sträcka blir på andra sidan. Någonstans till och med Ravi... Nej, deras Ravi är inte så här.



Det hörs att Madhuri, fru till Jamna Prasad från Mahalle, har en affär med sin egen granne Arun. Detta ord hade spridit sig över hela palatset. Jamna Prasad visste också, men han brukade hålla tyst.


Nattens tystnad hade spridit sig. Ravi och Sheela låg i sängen. Han hade ett lakan på sig. Ravi sa: "Jag känner mig lite kall idag."


"Men även i denna kyla fortsätter du att sova genom att sälja hästar, hur många gånger jag väcker dig, fortfarande var vaknar du. I en sådan situation, även om en tjuv kommer in, kommer du inte att veta. Varför sover du så djupt?


"Ålderdomen kommer nu, Sheela."


"Ålderdomen kommer eller är ditt sinne fyllt av mig nu?"

Comments